Hostese na sajmu
3 posters
Transporter :: Transporter Kafana :: Automobili :: 51. međunarodni sajam automobila u Beogradu (2013.)
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Hostese na sajmu
Tema za slike i diksusije o hostesama na ovogodišnjem sajmu.
Poslednji izmenio Miki BGD dana Uto Apr 02, 2013 2:47 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Re: Hostese na sajmu
Izabrana Miss Sajma automobila
Za najlepšu hostesu 51. Međunarodnog salona automobila i 7. Međunardnog sajma motocikala, izabrana je Gordana Draganić sa štanda Opela.
Žiri je odlučio da prva pratilja bude Marijana Leontijević, hostesa na FIAT-ovom štandu, a druga pratilja je Rada Mimić koja je dočekivala posetioce na štandu Honde.
Publika je preko Facebook-a glasala drugačije, i za najlepšu devojku izabrala je Lenu Čolak, sa štanda kompanije Auto glass Ivanić.
Najlepša hostesa Salona automobila nagrađena je desetodnevnim letovanjem u Turskoj za dve osobe, a Miss publike letovaće u Grčkoj. Prva pratilja osvojila je sedmodnevno putovanje na Kopaonik za dve osobe, a druga pratilja sedmodnevni odmor na Zlatiboru.
Ovogodišnji izbor za Miss Međunarodnog salona automobila organizovali su Beogradski sajam i magazin CKM. Prvi put su za najlepšu hostesu, posredstvom društvene mreže Facebook, glasali i posetioci sajma.
www.b92.rs
Za najlepšu hostesu 51. Međunarodnog salona automobila i 7. Međunardnog sajma motocikala, izabrana je Gordana Draganić sa štanda Opela.
Žiri je odlučio da prva pratilja bude Marijana Leontijević, hostesa na FIAT-ovom štandu, a druga pratilja je Rada Mimić koja je dočekivala posetioce na štandu Honde.
Publika je preko Facebook-a glasala drugačije, i za najlepšu devojku izabrala je Lenu Čolak, sa štanda kompanije Auto glass Ivanić.
Najlepša hostesa Salona automobila nagrađena je desetodnevnim letovanjem u Turskoj za dve osobe, a Miss publike letovaće u Grčkoj. Prva pratilja osvojila je sedmodnevno putovanje na Kopaonik za dve osobe, a druga pratilja sedmodnevni odmor na Zlatiboru.
Ovogodišnji izbor za Miss Međunarodnog salona automobila organizovali su Beogradski sajam i magazin CKM. Prvi put su za najlepšu hostesu, posredstvom društvene mreže Facebook, glasali i posetioci sajma.
www.b92.rs
Iskreno mogu reči da jesu, najlepše ženske koje ja znam i opće po izgledu su srpkinje ili opće naše... 8)
Dante Schuggi ::A tek najlepše su Walliser Buurinne
Sad jedno užasno glupo pitanje: Ko su te Buurinne?
Miki BGD ::
Stvarno ne znam kakve su te seljanke s Alpa, ali da sam malo stariji, oženio bih ovu odmah!
Miki BGD ::
Dobro onda, ti je uzmi, a ja ću ovu skroz levo u plavom (što ide na Kopaonik ). Lepotica! 8)
Iskreno, ne znam tebi, ali meni je pobednica najružnija od ove četiri (druga sleva, pored moje lepotice 8) ).
Potpuno ti dajem pravo, po meni je najlepsa ona levo (lepotica 8)), i ona skroz desno, ali sigurno ne ta zvanicna dobitnica!
Dobro, onda ćemo tebi prepustiti ovu tetu
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/7f/Jeanne-Calment-1996.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/7f/Jeanne-Calment-1996.jpg
Strana 1 od 2 • 1, 2
Transporter :: Transporter Kafana :: Automobili :: 51. međunarodni sajam automobila u Beogradu (2013.)
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu