Trams (Bilder)
+3
Nemanja
Trämler
Guggummere
7 posters
Strana 9 od 17
Strana 9 od 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Re: Trams (Bilder)
Podaci o #2099
Sänfte #2099, @Bahnhofstrasse|HB:
Tram 2000 #2071, @Bahnhofstrasse|HB:
2×2000, @Bahnhofplatz|HB:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Sänfte #2103, @Bahnhofplatz|HB... Tada je linija 10 vozila samo do Bahnhof Oerlikon (nije postojala pruga do Flughafen) i na njoj su vozili Sänfte-i:
Sänfte #2099, @Bahnhofstrasse|HB:
Tram 2000 #2071, @Bahnhofstrasse|HB:
2×2000, @Bahnhofplatz|HB:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Sänfte #2103, @Bahnhofplatz|HB... Tada je linija 10 vozila samo do Bahnhof Oerlikon (nije postojala pruga do Flughafen) i na njoj su vozili Sänfte-i:
Trämler ::Podaci o #2099
Meni je ovo predobro, steta sto to u Baselu nema tako "izlozeno"...
Ma da, baš šteta!
Ja uvijek volim proučavati te pločice kad se vozim tramvajem .
Btw. Cobre imaju isto to, samo u obliku naljepnice.
Ja uvijek volim proučavati te pločice kad se vozim tramvajem .
Btw. Cobre imaju isto to, samo u obliku naljepnice.
Sänfte #2110, @Paradeplatz:
Mirage & Pony, @Bürkliplatz... Sad kad ovako gledam stare fotke fale mi Mirage-vi i Karpfen-i
Fora reklama . Kaže "Zamislite jednom kvartove Züricha bez tramvaja i busa":
Schnellläufer na Bahnhof Enge... Slika je loša jer sam ga lovio iz tramvaja:
Okretište Laubegg:
Mirage & Pony, @Bürkliplatz... Sad kad ovako gledam stare fotke fale mi Mirage-vi i Karpfen-i
Fora reklama . Kaže "Zamislite jednom kvartove Züricha bez tramvaja i busa":
Schnellläufer na Bahnhof Enge... Slika je loša jer sam ga lovio iz tramvaja:
Okretište Laubegg:
Da, i ja kad gledam moje stare slike onih BLT-Divaga i prikolica koj su danas u Beogradu uvek me uhvati blaga tuga kad mislim da sam se ja vozio u njima..
Baš to... Tako i sada, s jedne strane se veselim što 2016 dolaze novi tramvaji (ako će kupiti Tango), a s druge mi je žao jer će povući prvu seriju 2000 iz prometa
Kod vas "samo" njih, u Baselu direktno sve preostale Divage 2. generacije, stare Schindler solace pa cak i visokopodne prikolice!
Ako će se odlučiti za 2. varijantu (odmah kupiti 70 tramvaja), onda će povući i 1. i 2. seriju .
Nadam se da će vam barem onda Flexity biti dostojni zamjenik dobrih starih tramvaja! Za razliku od Combina
Nadam se da će vam barem onda Flexity biti dostojni zamjenik dobrih starih tramvaja! Za razliku od Combina
Kako ih nazivaju ovi iz Tramclub-Basela "Rüttel-Combino", a naruđbinu Flexity-a su prozvali "Flexitysierung"...
Verujem da će biti dobar tramvaj Flexity, oni su sami rekli da je odličan iz iskustva, ipak je najprodajniji tramvaj na svetu, pa ne bi ga kupio Bruxelles ili sl. ako je loš.
A raduje me da će opet imati tamnu BVB-farbu kao i drvene stolice
Jedino svih čudi kako će Flexity uopšte moči proči preko Bruderholza, to je puno krivina, a niskopodni tramvaji su alergični na njih
Verujem da će biti dobar tramvaj Flexity, oni su sami rekli da je odličan iz iskustva, ipak je najprodajniji tramvaj na svetu, pa ne bi ga kupio Bruxelles ili sl. ako je loš.
A raduje me da će opet imati tamnu BVB-farbu kao i drvene stolice
Jedino svih čudi kako će Flexity uopšte moči proči preko Bruderholza, to je puno krivina, a niskopodni tramvaji su alergični na njih
Ne, Cobra ima drugačiju tehniku točkova, pa to se žali Tramclub Basel, govore da su trebali rađe kupiti Cobru za linije 15 i 16 jer ona ima drugačiji tip ovih "Laufwerke" koj je idealan za tu deonicu...
Huh, da, Cobra ima drugačije riješeno podvozje, naime ona uopće nema klasična postolja. Ali nisam znao da je to bolje za takve oštre zavoje
Kao što onaj Jim Jermoush kod Simpsona kaže: "Rešenje ćeš kao uvek nači; u filmu", pa tako i ovde.
Pogledaj onih prvih par minuta na početku, pogotovo tamo od stajališta "Lerchenstrasse" (gde počimlju razantne krivine i spuštanja), pa ćeš videti koja je ovo serpentina.
Pogledaj onih prvih par minuta na početku, pogotovo tamo od stajališta "Lerchenstrasse" (gde počimlju razantne krivine i spuštanja), pa ćeš videti koja je ovo serpentina.
Gotovo identična je i konfiguracija linija 5 i 6 u ZH od stajališta Kirche Fluntern do Platte!
5-ica se okreće na Laubegg:
Mirage #1646, @Laubegg:
Evo i slika istog Mirage-a na okretištu Albisgütli... Ovako je ono izgledalo do 2009 godine, kada su ga obnovili:
Sänfte #2109, @Bahnhof Enge:
Mirage #1646, @Laubegg:
Evo i slika istog Mirage-a na okretištu Albisgütli... Ovako je ono izgledalo do 2009 godine, kada su ga obnovili:
Sänfte #2109, @Bahnhof Enge:
Hmm... Bahnhof "Enge", interesantno ime... Ima u Baselu stajaliste koj se adekvatno za ovo zove: "Breite"
Da . Kolodvor je ime dobio po kvartu u kojem se nalazi. A kvart je ime dobio očito jer je bilo tijesno zbog položaja direktno uz jezero i plodnog tla...
Ne znam dali da postavim u ovoj temi ili u "Neuspele slike", pa sam je ovde stavio
Tram 2000 #20??, @Paradeplatz:
Tram 2000 #20??, @Paradeplatz:
Opet neka noćna, malo za promenu, mada priznajem da nije neka majstorska kao tvoje
Strana 9 od 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Similar topics
» Trams (Linien)
» Trams (Fahrzeuge)
» Trams (Videoaufnahmen)
» Trams BVB - Fahrzeugpark
» Historische Bilder
» Trams (Fahrzeuge)
» Trams (Videoaufnahmen)
» Trams BVB - Fahrzeugpark
» Historische Bilder
Strana 9 od 17